Thursday, 7 December 2017

FISH TACOSINGREDIENTS

FISH TACOS
INGREDIENTS
1 cup all-purpose flour
2 tablespoons cornstarch
1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon salt
1 egg
1 cup beer
1/2 cup plain yogurt
1/2 cup mayonnaise
1 lime, juiced
1 jalapeno pepper, minced
1 teaspoon minced capers
1/2 teaspoon dried oregano
1/2 teaspoon ground cumin
1/2 teaspoon dried dill weed
1 teaspoon ground cayenne pepper
1 quart oil for frying
1 pound cod fillets, cut into 2 to 3 ounce portions
1 (12 ounce) package corn tortillas
1/2 medium head cabbage, finely shredded



PROCEDURE
1. To make beer batter: In a large bowl, combine flour, cornstarch, baking
powder, and salt. Blend egg and beer, then quickly stir into the flour mixture
(don't worry about a few lumps).
2. To make white sauce: In a medium bowl, mix together yogurt and
mayonnaise. Gradually stir in fresh lime juice until consistency is slightly runny.
Season with jalapeno, capers, oregano, cumin, dill, and cayenne.
3. Heat oil in deep-fryer to 375 degrees F (190 degrees C).
4. Dust fish pieces lightly with flour. Dip into beer batter, and fry until crisp and
golden brown. Drain on paper towels. Lightly fry tortillas; not too crisp. To
serve, place fried fish in a tortilla, and top with shredded cabbage, and

white sauce

No comments:

Post a Comment

mast have this in your site

<meta name=" description " content="Distance calculator can estimate shortest distance between any two cities or locatio...