Thursday, 7 December 2017

CHEESY SHELL-STUFFED SHELLSINGREDIENTS

CHEESY SHELL-STUFFED SHELLS
INGREDIENTS
24 dried jumbo shell macaroni
8 ounces dried tiny shell macaroni (2 cups)
2 cups Gruyere cheese, shredded (8 oz.)
2 cups shredded sharp cheddar cheese (8 oz.)
3/4 cup half-and-half or light cream
1/8 teaspoon ground white pepper or pepper
1 24 ounce jar vodka sauce or your favorite tomato pasta sauce
4 ounces brick cheese or mozzarella cheese, shredded (1 cup)
Fresh basil leaves (optional )
DIRECTIONS
1. Preheat oven to 350 degrees F. Cook jumbo shells according to package
directions. Using a large slotted spoon, transfer shells to a colander. Rinse
with cold water; drain well and set aside. In same pan cook tiny shells
according to package directions. Drain; set aside.
2. Meanwhile, in a large saucepan combine Gruyere cheese, cheddar cheese,
half-and-half, and pepper. Heat over medium-low heat until cheese is melted
and smooth, stirring frequently. Stir in tiny shells.
3. Spread about 1/2 cup of the pasta sauce in the bottom of a 3-quart
rectangular baking dish. Spoon cheese-shell mixture into drained jumbo
shells; place stuffed shells in prepared baking dish. Top with remaining pasta
sauce.
4. Bake, covered, for 30 minutes. Uncover and sprinkle with brick cheese. Bake,
uncovered, about 15 minutes more or until heated through. Let stand 10
minutes before serving. Top with fresh basil. Makes 6 servings

No comments:

Post a Comment

mast have this in your site

<meta name=" description " content="Distance calculator can estimate shortest distance between any two cities or locatio...